Кадър  и Joel Rouse/ Ministry of DefenceКралица Елизабет Втора ще отбележи

...
Кадър  и Joel Rouse/ Ministry of DefenceКралица Елизабет Втора ще отбележи
Коментари Харесай

На този ден преди 69 години коронясвят Кралица Елизабет Втора

Кадър  и Joel Rouse/ Ministry of Defence

Кралица Елизабет Втора ще означи днешият ден по друг метод.

Британската кралица Елизабет Втора означи 69-ата годишнина от възкачването си на трона, съобщи ТАСС, базирайки се на в. " Дейли телеграф ".

Обикновено Нейно Величество прекарва този ден в резиденцията си в Сандрингам, Норфолк, в източната част на Англия, където на 6 февруари 1952 година умира татко ѝ, крал Джордж Шести.

Тази година обаче, за първи от 1990 година, в проектите на кралицата се постановат промени поради коронавирусната пандемия, написа Българска телеграфна агенция.

Почти цялата предходна година, след оповестяването на първата карантина през март, кралица Елизабет Втора и брачният партньор ѝ принц Филип прекараха в замъка Уиндзор покрай Лондон. 94-годишната кралица и 99-годишният херцог на Единбург не престават пребиваването си в Уиндзор и до момента, заобиколени от стеснен брой чиновници.

По традиция на този ден не се чакат никакви тържества. Обикновено на 6 февруари кралица Елизабет Втора посещава викария на Сандрингам, с цел да се помоли за паметта на татко си. Според Джо Литър, основен редактор на списание за живота на кралското семейство, английските монарси избират да честват кръглите дати от своето властване.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР